1
Mar

En oplanerad dag

   Posted by: Marie   in Lite mera

Var ledig för läkarbesök igår men vårdcentralen ringde och sa att läkaren var sjuk! Vilket innebar att det ändå var försent att åka till Nordmaling så jag pluggade en heldag på UB och jagade rätt på människor eller lärare iallafall;)

Passade även på att fortbilda mig genom att gå på AP:s föredrag om wickipedia o encyklopedier i serien “matnyttiga måndagar” på studieverkstan. Utomordentligt lärofult!

Idag är det krama en bibliotekarie dagen! Trotts att jag har haft pass hela dagen så har jag inte fått en ända kram! Men å andra sidan så har jag haft en rolig mailväxling angående dagen, vilket iallafall muntrat upp dagen!

This entry was posted on Tuesday, March 1st, 2011 at 4:52 pm and is filed under Lite mera. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment