1
Feb

Dag 2 eller allt är fortbildning

   Posted by: Marie   in Uncategorized

Mitt måtto att allt jag läser är fortbildning måste helt klart utökas! Idag har jag monterat möbler, samt felsökt en skrivare:) dock inte med den omedelbara framgång som skulle vara önskvärd men jag skyller glatt på fabrikations fel i båda fallen:) det går inte att montera rätt då hålen är fel! Sedan så har jag lyckats prata med barnen, vilket ju var ett första steg. Sedan är det ju altig spänande hur de ser på saker!

This entry was posted on Tuesday, February 1st, 2011 at 4:57 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One comment

 1 

You share interesting articles here. I think that your page
can go viral easily and i know how to do
it, just search in google – omgerido traffic
tips

December 10th, 2014 at 12:35 pm

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment