31
Jan

Dagen D

   Posted by: Marie   in Uncategorized

Nu är jag på väg mot det okända. Börjar praktiken på Nordmalings bibliotek idag. Jag är verkligen jätte nervös, tror inte jag varigt så här nervös sedan jag skulle börja på universitetet. Visserligen är det ganska logiskt båda sakerna markerar en vändning i livet och är/var okända universum.

Det som känns mindre bra är att jag inte blivit färdig med utbildningen. Visserligen är det på g men det är inte bra nog. Men om allt går som det ska borde jag kunna maila in en uppgift denna vecka.

This entry was posted on Monday, January 31st, 2011 at 9:06 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment